Loopbaancoach Hoofddorp

 

Een professionele loopbaancoach helpt je als je antwoord zoekt op de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?


Vanaf de basisschool tot aan je pensioen is je loopbaan een belangrijke weg in je leven. Elke keuze die je maakt, bepaalt het vervolg. Tijdens je loopbaan krijg je vaak keuzes die je moet maken, een loopbaancoach kan hierbij ondersteuning bieden om de beste keuze voor jou en je carrière te maken.

Een loopbaancoach is niet alleen voor iemand die een ander beroep zoekt. Ook als je meer plezier uit je huidige werk wilt halen, hogerop wilt komen, een aanvullende opleiding wilt volgen of als je werkeloos bent kun je bij een coach terecht. Een loopbaancoach brengt je vaak op ideeën waar je zelf nooit op gekomen was en die je werk en je leven een stuk leuker kunnen maken. 

Vraag vrijblijvend informatie op bij een loopbaancoach

Heb je er wel eens over nagedacht om in gesprek te gaan met een loopbaancoach? Zodat je je nog beter kunt voorbereiden op het vinden van de baan die bij je past? Het is belangrijk dat je weet  wat jouw kwaliteiten zijn, wat je precies wilt en waar voor jou de kansen in de arbeidsmarkt liggen. Onze loopbaancoaches hebben veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en zijn op de hoogte van de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Via ons netwerk van ruim 5.000 coaches kun jij je  vraag vrijblijvend plaatsen. Een loopbaancoach bij je in de buurt kan dan contact met je opnemen.

De aanvraag kan zowel door werknemers als werkgevers worden gedaan.